SKUPŠTINA IPA SEKCIJE HRVATSKE U OPATIJI

Dana 19. studenog 2016. godine u hotelu Grand Adriatic u Opatiji održana je redovna Skupština IPA Sekcije Hrvatske, gdje su pored članova Upravnog odbora i delegata iz regionalnih klubova, sudjelovali i brojni uvaženi gosti, suradnici i prijatelji međunarodnog policijskog udruženja - IPA. Pored domaćih članova, na svečanom dijelu Skupštine bili su i predstavnici IPA sekcija iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Italije, Mađarske, Makedonije i Slovenije, te predstavnici Županije primorsko-goranske, Policijske uprave primorsko-goranske i Ravnateljstva policije, koji su uveličali proslavu 15. godišnjice osnivanja IPA Sekcije Hrvatske.

Na svečanom dijelu dodjeljene su nagrade i priznanja zaslužnim članovima i pojednicima, među kojima je bio tajnik RK IPA Dubrovnik i međunarodni delegat, Vlaho Lujo, koji je primio zlatnu plaketu za doprinos u promicanju ciljeva IPA-a.

Na radnom dijelu Skupštine izabarani su novi članovi Upravnog odbora, tako je članica RK IPA Dubrovnik, Sandra Vekić, većinom glasova izabrana za novu glavnu zapisničarku IPA Sekcije Hrvatske. Ovim izborom RK IPA Dubrovnik sada ima dva člana u Upravnog odbora što predstavlja posebnu čast za naš Regionalni klub!

RK IPA Dubrovnik

Connect with us

Tko je online

We have 13 guests and no members online

Prijavite Se

Kontakt info

IPA Dubrovnik
Dr. Ante Starčevića 13
20000 Dubrovnik
Republika Hrvatska

+385 91 246 8466 (Viber)

dubrovnik@ipa.hr

Google Translate

Prijavite se na newsletter:

JoomShaper
View My Stats